Jídelní lístek na následující týden
25.11.. Pondělí | ROK 2024 25. listopad – 29. listopad |
Jídlo | Název |
Polévka |
JARNÍ KRÉM A – 1,3,7
|
A.
|
Pečená krkovice na česneku, dušené zelí, vařené brambory A – 1 ,12
|
B. | Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek A – 7 |
C. | Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
D. | |
V 1. | Kuřecí steak na hráškovém pyré, opékané brambory A – 1,7 |
26.11. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | ČOČKOVÁ A – 1 |
A. |
Debrecínská kotleta, šunková rýže A – 1
|
B. | Čevapčiči, vařené brambory, lutěnice s cibulkou A – 1,3,7 |
C. | Ladin salát, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Smažená pikantní křidélka, hranolky, česnekový dip A – 1,3,7 |
V 1. | Losos na másle, listový špenát, vařené brambory A – 1,3,4,7 |
27.11. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | LEHKÁ ASIJSKÁ A – 1 |
A. | Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, bramborová kaše, okurek A – 1 ,3,7 |
B. | Hovězí kostky na houbách, těstoviny A – 1,3 |
C. | Fitnes salát s kuřecím masem, pečivo A – 1,3,7 |
D. | Guláš z hlívy ústřičné, chléb A – 1,3,7 |
V 1. | Vepřové ražničí, americké brambory, hořčice, cibulka, tat. omáčka A – 1,3,7,10 |
28.11. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | MRKVOVÁ S PÓRKEM A TĚSTOVINOU A – 1,3 |
A. | Svíčková na smetaně vepřová, houskové knedlíky A – 1,3,7,10 |
B. | Uzené maso pečené, bramborová kaše, salát A – 7 |
C. | Knedlíky s vejci, salát A – 1,3,7 |
D. | Smažený hermelín s poličanem, vařené brambory, tat.omáčka A – 1,3,7,10 |
V 1. | Pečené kuře s nádivkou, vařené brambory, kompot A – 1,3,7 |
29.11. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI A – 1,3 |
A. | Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B. | Čínské nudle se zeleninou a vepřovým masem, sladká chilli omáčka A – 1,3 |
C. | Tvarohové knedlíky s kousky jahod, máslo, strouhanka A – 1,3,7 |
D. | |
V 1. | Vepřová kotleta se sázeným vejcem a šunkou, hranolky, tat. omáčka A – 1,3,7,10 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.