Jídelní lístek na následující týden

25.11.. Pondělí ROK   2024         25. listopad   –   29.  listopad
 Jídlo Název
Polévka
JARNÍ  KRÉM                                                                                                       A  –  1,3,7                                                                                        
A.
Pečená krkovice na česneku, dušené zelí, vařené brambory                       A  – 1 ,12                           
B. Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek                                                                    A  –  7                                                       
C. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka                                   A  –  1,3,7,10                                                                     
D.                                                     
V 1. Kuřecí steak na hráškovém pyré, opékané brambory                                   A  –  1,7                                                          
26.11.  Úterý  
Jídlo Název
Polévka ČOČKOVÁ                                                                                                              A  –  1
A.
Debrecínská kotleta, šunková rýže                                                                    A   – 1
B. Čevapčiči, vařené brambory, lutěnice s cibulkou                                             A  –  1,3,7
C. Ladin salát, pečivo                                                                                                A –   1,3,7
D. Smažená pikantní křidélka, hranolky, česnekový dip                                      A  –  1,3,7
V 1. Losos na másle, listový špenát, vařené brambory                                           A  –  1,3,4,7
27.11. Středa  
Jídlo Název                  
Polévka LEHKÁ  ASIJSKÁ                                                                                                    A  –   1                                                              
A. Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, bramborová kaše, okurek                            A  –  1 ,3,7                                                           
B. Hovězí kostky na houbách, těstoviny                                                                 A  –  1,3
C. Fitnes salát s kuřecím masem, pečivo                                                              A  –  1,3,7                                                         
D. Guláš z hlívy ústřičné, chléb                                                                                A  –  1,3,7                               
V 1. Vepřové ražničí, americké brambory, hořčice, cibulka, tat. omáčka             A  –  1,3,7,10       
28.11. Čtvrtek  
Jídlo Název
Polévka MRKVOVÁ  S  PÓRKEM  A TĚSTOVINOU                                                           A  –   1,3
A. Svíčková na smetaně vepřová, houskové knedlíky                                          A  –   1,3,7,10
B. Uzené maso pečené, bramborová kaše, salát                                                  A  –   7
C. Knedlíky s vejci, salát                                                                                            A  –   1,3,7
D. Smažený hermelín s poličanem, vařené brambory, tat.omáčka                    A  –   1,3,7,10
V 1. Pečené kuře s nádivkou, vařené brambory, kompot                                        A  –   1,3,7
29.11.  Pátek  
Jídlo Název
Polévka HOVĚZÍ  VÝVAR  S  MASEM  A  NUDLEMI                                                                           A  –  1,3
A. Smažený  kuřecí řízek,  šťouchané brambory, okurek                                                        A  –  1,3,7
B. Čínské nudle se zeleninou a vepřovým masem, sladká chilli omáčka                            A  –  1,3
C. Tvarohové knedlíky s kousky jahod, máslo, strouhanka                                                    A  –  1,3,7
D.    
V 1. Vepřová kotleta se sázeným vejcem a šunkou, hranolky, tat. omáčka                           A  –   1,3,7,10
Tisknout

Legenda značení alergenů

Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.