Jídelní lístek na tento týden
18.11. Pondělí | 18. listopad – 22. listopad 2024 |
Jídlo | Název |
Polévka | ZELENINOVÁ S CIZRNOU A – 1 ,9 |
A | Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
B | Červené rizoto s kuřecím masem, parmezán A – 7 |
C | Pizza „Jalapeňos“ A – 1,3,7 |
D | |
V 1 | Vepřový steak s čedarem, goudou, slaninou a rajčaty, americké brambory, tat.omáčka A – 1,3,7,10 |
19.11. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | FAZOLOVÁ A – 1 |
A | Kuřecí po asijsku, jasmínová rýže A – 12 |
B | Hovězí líčka na červeném víně s kořen.zeleninou, bramborová kaše A – 1,7,9,12 |
C | Sojový flamendr, jasmínová rýže A – 6 |
D | Grilovaný hermelín, americké brambory, brusinková majonéza A – 3,7 |
V 1 | Pikantní vepřové řízečky, selský salát A – 1,3,7,9 |
20.11. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | POLSKÝ BORŠČ A – 1 |
A | Sekaná „Gyros“, šťouchané brambory, zelný salát s kukuřicí A – 1,3 ,7 |
B | Kuřecí nudličky ve třech sýrech, rýže basmati A – 1,3,7 |
C | Zelný salát „Coleslaw“ s kuřecími stripsy pikantními, pečivo A – 1,3,7 |
D | Palačinky plněné špenátem, zapečené sýrem, salát A – 1,3,7 |
V 1 | Vepřové medajlonky na grilované zelenině, šťouchané brambory A – 1 |
21.11. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | ČESNEKOVÁ A – 3 |
A | Segedinský guláš, houskové knedlíky A – 1,3,7 |
B | Vepřový plátek na pepři, vařené brambory, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
C | Brokolicový salát s kuřecím masem, vejcem a hořčicovo – medovým dr., pečivo A – 1,3,7 |
D | Fazolky na smetaně, 2ks vejce, vařené brambory A – 1,3,7 |
V1 | Katův šleh, bramboráčky A – 1,3,7 |
22.11. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | KUŘECÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,.3 |
A | Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B | Kuřecí plátek na slanině se sušenými rajčaty, jasmínová rýže A – 1 |
C | Rýžový nákyp s ovocem, kakao A – 3,7 |
D | Drůbeží játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
V 1 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.