Jídelní lístek na tento týden
04.11. Pondělí | 4. listopadu – 8. listopadu 2024 |
Jídlo | Název |
Polévka | BRAMBORAČKA A – 1 ,9 |
A | Špikovaná krůtí prsa, grilovaná cuketa, šťouchané brambory A – 1 |
B | Karibské kuřecí rizoto, sýr, okurek A – 7 |
C | Hlíva na paprice, jasmínová rýže se šunkou a hráškem A – 1,7 |
D | |
V 1 | Tomova tlapa, opékané brambory, rajčatový salát A – 1,3,7,10 |
05.11. Úterý | |
Jídlo | Název |
Polévka | FRANKFURTSKÁ A – 1,7 |
A | Pečená krkovička na česneku a rozmarýnu, šťouchané brambory, čalamáda A – 1 |
B | Kuřecí plátek se šunkou, sýrem a pórkem, jasmínová rýže A – 1,7 |
C | Špekové knedlíky, dušené zelí A – 1,3,7,12 |
D | Srbská musaka, vařené brambory A – 3,7 |
V 1 | Americký hamburger, hranolky, tatarská omáčka A – 1,3,7,10 |
06.11. Středa | |
Jídlo | Název |
Polévka | ČOČKOVÁ A – 1 |
A | Holandský řízek, bramborová kaše, okurek A – 1,3 ,7 |
B | Hovězí nudličky „Stroganov“, rýže basmati A – 1,7 |
C | Špagetový salát, pečivo A – 1,3,7 |
D | Kuře a lá Werich, americké brambory A – 1 |
V 1 | Vepřový steak s jablkem, hermelínem a brusinkami, bramborová kaše A – 1,7 |
07.11. Čtvrtek | |
Jídlo | Název |
Polévka | S RÝŽÍ A HRÁŠKEM A – |
A | Vepřový vrabec, dušené zelí, bramborové knedlíky A – 1,3,12 |
B | Přírodní mletý řízek se sýrem, rajčetem a olivami, vařené brambory A – 1,3,7 |
C | Sýrový salát se šunkovým salámem, pečivo A – 1,3 ,7 |
D | Langoše s kečupem a sýrem A – 1,3,7 |
V1 | Zámecké kuřecí medajlonky, hranolky A – 1,7 |
08.11. Pátek | |
Jídlo | Název |
Polévka | HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI A – 1,.3 |
A | Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek A – 1,3,7 |
B | Halušky s uzeným masem a zelím A – 1,3,12 |
C | Nudle s mákem, kakao A – 1,3,7 |
D | Španělský ptáček, jasmínová rýže A – 1,3,10 |
V 1 |
Tisknout
Cena A,B,C,D 118,- Kč, V1 133,- Kč. Váhy mas v syrovém stavu A,B,C,D 100gr, V1 150gr. Brambory 250gr, knedlíky 160gr, rýže 200gr, těstoviny 200gr, hranolky 150gr, americké brambory 180gr, zeleninové talíře 300gr. Vedoucí kuchyně Petr Němec. Změna jídelního lístku vyhrazena.